Forkæl dig selv med bluser i cashmere

Strik er noget af det mest trendy, du kan gå i for tiden, og dette gælder både, hvis du selv strikker dit tøj, men det gælder i den grad også med købte strik-items. Hvis du ikke selv er en haj til at strikke, vil du nok vælge blot at købe dine striktrøjer, da du på den måde kan være sikker på et godt håndværk og en god kvalitet – i hvert fald hvis du køber den de rigtige steder.

Creme de la creme

Inden for strik er der materialer af flere forskellige kvaliteter. Hvis du gerne vil forkæle dig selv med det blødeste af det blødeste, er cashmere den helt rigtige løsning. Cashmere er et eksklusivt materiale, der er let, men som samtidig luner godt og har en helt unik blødhed.

Hvis du endnu ikke har prøvet at eje noget i cashmere, vil du med stor sandsynlighed blive forbløffet over, hvor lækkert et materiale, det rent faktisk er.

Skønne bluser i de flotteste farver

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med et stykke lækkert tøj i casmere, er cashmere bluser et oplagt valg. Din krop vil stortrives i en sådan bluse, og samtidig vil du se både stilet og moderne ud. Der findes cashmere-bluser i et hav af skønne farver, og der er dermed noget til enhver smag.

Hvis du gerne vil have en alsidig bluse, vil det være oplagt at gå efter en afdæmpet og diskret farve såsom hvid, beige eller sort. En sådan bluse vil du ikke blive træt af, og du vil kunne have den på til ethvert outfit.

Hvis du derimod gerne vil have en cashmere-bluse med lidt mere gang i den, kan du overveje farver som pink, lyseblå eller gul. Med disse farver vil blusen kunne pifte ethvert outfit op, så du roligt kan slippe af sted med et enkelt og afdæmpet outfit, uden det bliver kedeligt.

Klædelige snit og fine detaljer

Bluserne i cashmere er at finde i flere forskellige snit og pasforme. Du kan blandt andet finde nogle med v-udskæring eller med rullekrave, men der er også modeller med helt klassiske snit.

Mange af bluserne har diskrete, men fine detaljer i form af perler på ærmerne eller lignende. Detaljer som disse gør, at blusen vil skille sig ud og bidrage til et feminint udtryk. Det er dog på ingen måde således, at detaljerne tager overhånd og dominerer over cashmerens delikate udtryk.

Dette indlæg blev udgivet i Mode & Trends. Bogmærk permalinket.