5 bud på moderigtige vinterjakker til kvinder 2012

Mangler du en vinterjakke? Her er 5 bud på en fed vinterjakke til kvinder.

Så er det ved at være vinter og kulden er kommet. Derfor vil vi her kigge på nogle af de moderigtige vinterjakker til kvinder, som kan holde dig varm i den danske kulde.

Det kan være svært at vælge, hvilken vinterjakke man skal ud og investere i. Som regel er en ordentlig vinterjakke i god kvalitet ikke en billig investering, men kigger man sig godt for er det muligt at finde en vinterjakke i god kvalitet og som kan holde moden i flere sæsoner.

Her er en liste med nogle af de vinterjakker som er populære her i 2012.

Se flere vinterjakker her

Modström Vinterjakke – Gå Direkte Til Tilbud

Modström er kommet med nye vinterjakker til kvinder. Det er en vinterkollektion som der er blevet taget godt imod, både her i Danmark, men også mange andre steder er vinterjakkerne i år fra Modström populære.

Modström vinterjakker til kvinder er stilrende og simple. Det er en vinterjakke som du med garanti også kan bruge næste vinter.

Denne jakke fra modström er en lang model med lynlås og knappelukning. Hætten er med en 100% ægte pels kant, samt regulerbare stropper. Kvaliteten er 55% polyester og 45% bomuld. Foeret er 90% dun og 10% fjer.

Jakken koster hos smartgirl 1.599 kr. Den fås i en lang række farver.

Dette er en rigtig lækker vinterjakke til en fornuftig pris. Se flere Modström vinterjakker her

The North Face Vinterjakke – Gå Direkte Til Tilbud

The North Face er et rigtig populært mærke når der snakkes vinterbeklædning. Med en vinterjakke fra The North Face er du sikret en jakke i super kvalitet og som frem for alt kan holde dig varm.

Vinterjakker fra The North Face laves i et tidsløst og stilrent design. Du får en jakke som både er vind og vandtæt og som også er fin, hvis du skal være aktiv udendørs.

Denne The North Face vinterjakke model TOAZYZ fås for ca. 2000 kr. Du får en jakke med hætte, lynlås og trykknapper og vindfang i ærmerne. Kvaliteten er 75% bomuld og 25%nylon. Foeret er af 100% polyester.

Peak Performance Vinterjakke – Gå Direkte Til Tilbud

Peak Perfomance vinterjakker er både kvalitet og moderigtig design i et. Er du en af dem som vil have det hotteste og det bedste, så bør du kigge på Peak Perfomance.

Peak perfomance laver stilrene jakker til både mænd og kvinder. Det er jakker som ser enkle ud, men hvor der alligevel er sørget for de små detaljer.

Denne Peak Performance vinterjakke er i super lækker kvalitet. Der er to brystlommer, samt to sidelommer.
Der er en inderlomme med lynlås, regulering i livet og på hætten er der en aftagelig pels, som selvfølgelig er ægte pels. Kvaliteten er 60% & 40% bomuld. Fyld er 80% dun & 20% fjer.

Denne Peak Perfomance jakke koster ca. 3800 kr.

Det er en vinterjakke som holder i mange år.

True North Vinterjakke – Gå Direkte Til Tilbud

True North laver vinterjakker til både mænd og kvinder. De har mange forskellige modeller at vælge imellem, ligesom der også er vinterjakker i en lang række forskellige farver.

Denne jakke fra True North er både vind og vandtæt. Den har 2 store lommer og hele 5 lynlåslommer. Vinterjakken har aftagelig hætte med imiteret pelskant og snøre. Kvaliteten er 100% polyester.

Hos Smartgirl har de tilbud på vinterjakker fra True North og på flere modeller spare du pt helle 25%

Denne jakke koster på tilbud 1.499,75 kr, hvor normalprisen er 1.9999 kr.

Noa Noa Vinterjakke – Gå Direkte Til Tilbud

Noa Noaer et dansk mærke som både har fået god andekendelse her i landet, men også i det store udland. Noa Noa laver enkelte og smarte vinterjakker i god kvalitet.

Denne Noa Noa vinterjakke er en lang model med bred ribkant i livet, samt vindfang i ærmerne. Modellen er med hætte. Lynlåslukning samt trykknapper. Skrålommer foran.Kvaliteten er 100% bomuld. Foeret er af 50% uld og50% akryl.

Denne Noa Noa vinterjakke koster ca. 1.500 kr.

Se flere vinterjakker her

Hvad er en god vinterjakke?

Der er flere ting du bør overveje inden du skal købe ny vinterjakke. Find ud af hvad dit behov er, for der kan være stor forskel på om det er en jakke du bare skal have på fra din hoveddør og ud til bilen eller om du skal være ude helle dagen. Det kan også være du cykler til eller fra arbejde eller andre ting der gør du skal være aktiv og så er det vigtigt med en vinterjakke, hvor du kan bevæge dig.

En god vinterjakke er en jakke der passer til dit formål og som frem for alt kan holde dig varm både i regn, sne og slud.

Hvilken vinterjakke skal jeg vælge?

Der findes virkelig mange forskellige vinterjakker. Ovenfor kan du se nogle af de vinterjakker som er på mode her i vinteren 2012, men kigger du videre hos fx. smartgirl eller hos Nelly, så er udvalget enormt.

Skal du være meget udendørs, så er en god dunjakke at foretrække. Disse giver en rigtig god varme og de bliver ikke tunge selvom de regner.

Prisen kan også have betydning for dit valg af vinterjakke og en god vinterjakke koster oftest et par tusinde kroner. Du har så også en jakke som holder dig varm og som du også kan bruge næste vinter.

Man skal passe på med at købe mærkevare jakker for billigt. Der er kopier af alle de kendte mærker og er prisen lidt for god til at være sandt, så er det oftest en kopi eller fup butik du er havnet hos. En ægte vinterjakke i god kvalitet koster penge og prisen er ikke pludselig 1/5 del af normalprisen. Køber man en billig kopi jakke kan der ske flere ting. Det kan være falsk pels, der evt lugter voldsomt. Jakken er måske ikke ordentlig isoleret og syningerne, samt materialle er oftest også af dårligere kvalitet end en original jakke.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Jakker og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar