Bliv klar til studie med en ny taske

Sommeren er ved at synge på sidste vers, og for mange unge mennesker betyder det, at man skal sige farvel til en ferie fyldt med venner, sene sommeraftener og gode fester og goddag til en ny hverdag og studiestart. Det vil måske være lidt nervepirrende i starten, og derfor er der samlet et par gode råd til dig, så du kan forberede og få styr på tøj, makeup og taske, så du kun skal bruge din energi på at være social og flittig, når du starter på studiet.

Se listen her

  • Det er altid en god ting at give et godt førstehåndsindtryk. Det kan du gøre på mange måder, men det første dine medstuderende får øje på, når de ser dig, er hvordan du ser ud og hvad for noget tøj du har på. Derfor er det en god idé, at du møder op i et velovervejet og smart sæt tøj, som du føler dig godt tilpas i. Du behøver ikke at gøre noget ekstra ud af dit outfit. Dine favoritjeans med en neutral overdel, et par smarte sneakers eller klipklapper og dine mest personlige og fineste smykke eller andre accessoires som prikken over i’et.

  • I forhold til make-up skal du forsøge at finde den perfekte hverdagsmakeup. Det skal ikke ligne, at du er på vej til nytårsfest, men du må alligevel gerne gøre lidt ud af dig selv, så du ikke ligner én der lige er væltet ud ad sengen. Det kan også være en god idé at have lidt makeup med i tasken, så du kan blive frisket op i løbet af dagen.

  • Du kan komme godt fra start med en god taske. Det er vigtigt, at du vælger en taske, som kan rumme alle dine bøger, computer, madpakke, pung, drikkedunk og hvad du ellers skal have med. Læder rygsække er altid et godt valg, fordi du både får en taske der ser smart ud, som kan rumme mange ting, og som er praktisk hvis du skal cykle frem og tilbage fra dit studie hver dag.

  • Hav udstyret i orden! Sørg for, at du har masser plads til at gemme dokumenter og opgaver på din computer, tag dine nye høretelefoner med til når du skal arbejde selv og vil lukke verden ude og sørg for altid at have blyanter og overstregningstuscher med.

Dette indlæg blev udgivet i Tasker. Bogmærk permalinket.