True North Vinterjakke til kvinder 2012

True North

True North laver nogle lækre vinterjakker, som holder dig varm i vinterkulden.

True North er et godt mærke, hvis du skal ud og købe vintertøj. De laver nogle flotte jakker som med garanti holder dig varmt. Her har vi fundet et udvalg af True North vinterjakker sæson 2012.

Rød vinterjakke i god kvalitet fra True North

>> Gå direkte til tilbud <<

True North er et mærke der er kendt for at lave kvalitets vintertøj. Dette er denne røde True North vinterjakke et godt eksempel på.

Denne røde True North vinterjakke har et tidsløst design og kan holde dig varm hele vinteren. Der er aftagelig hætte med imiteret pelskant, flere gode lommer rundt omkring og selvom den er varm er den stadig åndbar og meget behagelig.

Du kan ligenu spare 500 kr. på denne røde True North vinterjakke, se tlbuddet ved at klikke ind på linket ovenfor.

Brun True North vinterjakke, men fås i flere farver.

>> Gå direkte til tilbud <<

True North er et mærke som laver vintertøj i rigtig god kvalitet og hvor prisen ikke er for høj i forhold til andre mærker som Pajar eller Canada Goose.  True Nort er et mærke hvor der trods prisen ikke er gået på kompromis med kvalitet og design.

Denne brune True North vinterjakke er en rigtig lækker jakke i et flot design. Jakken kan med garanti holde dig varm hele vinteren. Der er aftagelig hætte og rigtig mange gode lommer. Den er lavet i 100% polyester.

Lige nu er der et rigtig godt tilbud på denne jakke, hvor du spare hele 500 kr. Se tilbudet ved at klikke ind på linket ovenfor. Her vil du også kunne finde mange andre lækre jakker fra True North.

Sort Skijakke i god kvalitet fra True North

>> Gå direkte til tilbud <<

Står du og mangler en god og varm skijakke, så er denne sorte True Nort vinterjakke et godt bud på den rette jakke. Det er en jakke som både kan bruges her i den danske vinterkulde, men den er også glimrende til skiferien.

Denne sorte True North skijakke er foeret med 3 lag og er med Duralite WP+ membrand, der sikrer at du kan ånde i jakken. Der er mange gode vandtætte lommer og på venstre arm er der en lomme, som vil passe til skikortet.

Vil du se et tilbud på denne sorte True North skijakke, så klik på linket ovenfor om kom direkte til tilbuddet.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Jakker, Vinterjakker og tagget , . Bogmærk permalinket.