2117 Of Sweden Vinterjakker til kvinder 2012

2117 Of Sweden2117 Of Sweden er kommet med nogle rigtig spændene jakker i deres nye kollektion for 2012.

>> Gå direkte til tilbud <<

Denne sorte vinterjakke er en jakke som sidder tæt til kroppen og giver en rigtig god varme. Jakken er som med resten af 2117 Of Swedens produkter både komfortabel og praktisk. Det er en let dyne jakke med hætte og som er fyldt med hollowfiber for at isolere mod kulden. Det er en vinterjakke som er åndbar og egner sig godt til en aktiv livstill evt. med børn der skal leges med.

Se tilbud på denne smarte sorte vinterjakke fra 2117 Of Sweden ved at klikke ind på linket ovenfor.

Fed jakke fra 2117 Of Sweden

>> Gå direkte til tilbud <<

Er du ude efter en sej vinterjakke, så se denne sorte 2117 Of Sweden vinterjakke. Det er en jakke som sidder tæt til kroppen og med dun fyld giver den en god varme også når det bliver rigtig koldt.

Denne sorte 2117 Of Sweden vinterjakke er med Tritech membrand som sikrer optimal åndbarhed. Der er 2 sidelommer og en inderlommer. Det er en jakke som er god, hvis du skal være aktiv i kulden. Den er let og derfor rigtig behagelig, selvom den også er utrolig varm.

Se tilbud på denne sorte vinterjakke fra 2117 Of Sweden ved at klikke ind på linket ovenfor, hvor du også finder mange andre 2117 Of Sweden jakker.

Rød er en af vinterens hotte modefarver og denne røde vinterjakke fra 2117 Of Sweden er et lækkert valg til en ny vinterjakke.

>> Gå direkte til tilbud <<

Denne røde 2117 Of Sweden vinterjakke er med Tritech membrand , som gør den åndbar. Der er aftagelig hætte og nogle gode lommer med lynlås. Det er en jakke som ikke er tung og derfor egner den sig godt til aktiviteter og leg. jakken holder dig varm og tør hele vinteren.

Se tilbud på denne røde 2117 Of Sweden vinterjakke ved at klikke ind på linket ovenfor.

 

2117 Of Sweden laver praktisk og funktionelt vintertøj og det er denne skijakke et godt eksempel på.

>> Gå direkte til tilbud <<

Står du og mangler den perfekte skijakke, så er denne et godt bud.

Med denne jakke er det lykkedes for 2117 Of Sweden at lave en sej skijakke, som samtidig er feminin. Farvesammensætningen med sort og pink fungere rigtig godt og med denne jakke ser du godt ud også når du står på ski. Jakken er åndbar, så det egner sig godt til en aktiv livstill.

Vil du se tilbud på denne skijakke fra 2117 Of Sweden, så klik ind på linket ovenfor, hvor du også kan se flere billeder, samt andre modeller.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Jakker, Vinterjakker og tagget , . Bogmærk permalinket.