iGrill trådløst Stegetermometer laver stegen perfekt

igrill trådløst stegetermometer

Med det trådløse stegetermometer iGrill, er det nemt at lave stegen helt perfekt.

–> Køb iGrill Her – Pris 749.– <–

Jul og nytåt er en tid med diverse sammenkomster og fester. Her skal der oftest laves en steg og det må bare ikke gå galt. Uanset om det er flæskestegen til juleaften eller en god roasbeef, så er det vigtigt at temperaturen er perfekt og kødet bliver som du gerne vil have det. Flæskestegen må ikke blive tør og en god oksesteg skal helst være lidt rosa. Med det trådløse stegetermometer iGrill får du stegen lige som du gerne vil og det smarte er at man kan følge med via en app på sin iPad eller iPhone.

Du skal hente den tilhørende applikation i App Store og derefter er det lige til at gå igang. Du sætter stegetermometeret i kødet, som du pleje med et stegetermometer. Derefter kan du med applikation på din iPhone eller iPad se kødet nøjagtige temperatur og hvor lang tid der ca. er tilbage før kødet er som du ønsker det.

Det er selvfølgelig også muligt at benytte stegetermometeret uden en iPad eller iPhone, men det er bestemt ikke ligeså smart. Der medfølger en målesonde og skal man lave flere stege, kan en ekstra målesonde købes ekstra.

Der kan opsættes alarmer, så du kan holde styr på hvornår tilbehør skal sættes over eller hvornår der skal hældes vædde over stegen mm. Du får også opskrifter, tips og temperatur vejledning for forskelligt kød. Nu er det altså ikke længere kun mor der kan lave stegen helt perfekt. Med iGrill stegetermometer er du sikker på at dine gæster bliver tilfredse med den perfekte tilberedte steg.

iGrill trådløst stegetermometer koster 749 kr. og kan købes hos CoolStuff.dk

igrill stegetermometer

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Til boligen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.