Top 5 vinterdufte til kvinder

Når det er vinter bør du skifte den friske sommerduft ud med en tungere blomster duft.

vinterduft

Det er langfra ligegyldigt, hvilken parfumen man vælger. Når det er sommer og sol er en frisk duft at foretrække, men her om vinteren er det de lidt tungere blomster dufte som er populære. Derfor har vi her fundet de 5 mest populære vinterdufte til kvinder.

Chloé, L’eau de Chloé

chloé

Er mere let og frsik end den originale Chloé parfume. Den har en blomster duft med strejf af citrus. En tung duft der samtidig er frisk

 

Chloé, L’eau de Chloé koster 645 kr for 100 ml hos Magasin

Christian Dior, Miss Dior (Tidligere Cherie)

christian_dior_miss_dior_forme_cherie_edp_femme_billigparfume__96648_thumb

Dior har lavet nogle ændringer i deres dufte og den velkendte Miss Dior Cherie har nu skiftet navn til Miss Dior. Der er lavet nogle små ændringer, men den oprindelige Cherie bliver ikke længere produceret.  Miss Dior er en fantastisk duft der starter som en frisk frugt citrus duft, men så går over og blivere mere blomsteragtig.

Christian Dior, Miss Dior fås til 745 kr. for 100 ml hos Biligparfume.dk

Valentino, Assolute

ValentinoEr ægte italiensk luksus. Det er en blomstret duft med strejf af vanilje og fersken.

Parfume fra Valentino fås for  650 kr for 50 ml hos Magasin 

 

Hugo Boss, Boss Nuit Pour Femme

hugo_boss_boss_nuit_femme_edp_billigparfume__34918_thumbDenne duft er inspireret af en lille sort kjole som symbolisere feminin stil.

Med Boss Nuit får du duft af aldehyder og fersken, hvide blomster, jasmin og sensuel violet. Basen af mos og cremet sandeltræ. Et rigtig godt valg af parfume til en festlig bytur.

Hugo Boss, Boss Nuit Pour Femme fås for 599 kr. for 75 ml hos Billigparfume.dk

Bulgari, Jasmin Noir

bulgari - bvlgari jasminEn fantastisk duft at have med i tasken. En elegant og sensuel duft af  jasmin, ædeltræ, mandel og lakrids. En perfekt duft her til vinterens mange festlige lejligheder.

Bulgari, Jasmin Noir fås for 415 kr. for 50 ml hos Billigparfume.dk

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Duftevand og tagget , , . Bogmærk permalinket.