5 Tips – Sådan får du modeinspiration på din telefon

Din smarthone kan hjælpe dig med at være opdateret med de nyeste trend.

smartphone

Et nyt år står for døren og mange af os er på udkig efter nye måder hvorpå vi kan genopfinde os selv igennem. Nogle ønsker at gå af nye karriereveje, hvor andre ønsker at komme i form. Men én ting de fleste ønsker er, at se lidt mere trendy ud i 2013. For modespekulanter og trend-jægere så er hjælpen lige ved hånden. Grib din telefon og læs med her!

Pose

poseOpfordrer dig til, at tage billeder af dit tøj og dele det med dine venner. Hvorefter dine venner kan give dig feedback på dit outfit, samt tips til hvordan du kan blive endnu mere trendy. Personerne bag appen har ydermere udvalgt nogle af de mest smagsfulde stylister, som de kalder ”posers” – Som f.eks. inkluder Rachel Zoe og Coco Rocha. De vil løbende dele ud af deres tips og tricks på appen. Alt i alt er det en god inspirationskilde til folk der ønsker, at pifte deres outfit op. Og så er den GRATIS!

The Cools

thecools

Det lyder måske som navnet på et nyt popband, men det er det ikke. The Cools er en social shopping platform, der viser dig hvor de sejeste modeikoner køber deres tøj. Appen er let at bruge og gør det nemt, at opdage nye trends og udvikle egne outfits ideer. Og så er den også GRATIS!

Lyst

Forstil et Pinterest der kun er dedikeret til mode – Det er netop hvad Lyst er! Udover at kunne dele og opdage trends, så kan du også gennem appen følge nogle af de største modehuse. Den kan være lidt tricky i starten, men når du får grebet på den, har du kilden til de bedste trends. Og igen er denne også GRATIS!

ChicFeed

Denne app giver dig hotteste street style trends, leveret direkte fra nogle af de bedste modefotografer. Billederne bliver f.eks. leveret af The Satorialist, Jak and Jill og Cherry Blossom Girl. Denne app er super nem at bruge og vil ændre dit liv – eller måske ikke dit liv, men i hvert fald din stil. Og så er det GRATIS!

snapette

Snapette

Denne app er ideal for dig elsker at tage modebilleder. Efter du har skudt dine billeder, kan du nemt dele dem med likeminded personer. Det lidt som at have en personlig modebog, hvor du har alle dine favoritter gemt på et sted. Advarelse! Denne app er stærkt vanedannende – Og så er den også GRATIS!

Gæsteartikel af: Stine fra Miinto
Når Stine ikke spotter trends og mikser outfit på sin smartphone, så blogger hun for Miinto – Stedet hvor du finder online mode til både mænd, kvinder og børn.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Guides og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.