Sådan klarer du en dag med tømmermænd efter en fed fest

tømmermænd

Se her hvordan du overlever en dag med tømmermænd.

Har du været til julefrokost, nytårsfest eller på anden måde været ude og morer dig og nu ligger du med de onde tømmermænd, så er her nogle gode råd til hvordan du kommer gennem denne dag. 

Du havde det sikkert sjovere igår og det er helt din egen skyld du har tømmermænd idag.

 1. Sørg for at drikke masser af vand.
  Alkohol er vanddrivende og derfor er det vigtigt at få fyldt noget væske i kroppen. Inden du går i seng skal du drikke så meget vand du kan. Når du vågner næste dag kan du blande lidt sukker og salt i vandet, hvilket hjælper med at oprette kroppens væskebalance.
 2. Sov så meget du kan.
  Sprutten gør at du ikke får en dyb søvn og derfor er det vigtig at sove så længe du kan.
 3. Respekter din krops signaler.
  Du er sikkert lidt sløv i kroppen og derfor er det vigtigt at tage dagen stille og roligt. Tag evt. en god gåtur og få lidt frisk luft.
 4. Få noget ordentligt at spise.
  Selvom mad måske ikke er det du har mest lyst til, så er det vigtigt at få dit blodsukker op igen og det gør du kun ved at få noget mad. Gerne sundt mad som frugt eller grøntsager.
 5. Panodil er en stor hjælp.
  Tag en smertestillende panodil og en vitamin pille, dette lindrer i hvert fald dine tømmermænd en smule.
 6. Undgå Kaffe.
  Kaffe er ligesom alkohol vanddrivende og det har din krop ikke brug for på nuværende tidspunkt. så gør dig selv en tjeneste og nøjes med vand, men rigeligt af det.

Dette var 6 gode råd mod tømmermænd. Når du drikker alkohol forgifter du din krop og tømmermænd er en del af denne process. Vil du helt undgå tømmermænd, så lad være med at drikke så store mængder en anden gang.

Har du et godt fif mod tømmermænd, så kom gerne med din kommentar nedenfor.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Guides og tagget , . Bogmærk permalinket.