Sorel vinterstøvler holder med garanti dine føder varme

Sorel laver vinterstøvler i top kvalitet og i et tidsløst elegant design.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Sorel er et af de hotteste mærker når der skal shoppes vinterstøvler. Det er et Canadisk mærke, som stammer helt tilbage fra 1954, hvor de første læder arbejds og vinterstøvler blev produceret.

Sorel var indtil år 2000 ejet af Kaufman Footwear Inc, som dog gik konkurs, hvorefter Colombia Sportwear Co købte Sorel mærket ud af konkursboet.

Sorel vinterstøvler er med årene blevet mere og mere populære. Dette skyldes de er utrolig varme og det er støvler som er produceret af de bedste materialler. Der er flere andre som har prøvet at kopiere disse støvler gennem årene, men det er ikke lykkedes og derfor er Sorel også et af de foretrukne valg af mærker til ens vinterstøvler.

Selvom Sorel vinterstøvler er utrolig varme, så er de lavet med en membrand som gør føderne stadig kan ånde. I støvlerne er der foer, som holder dine fødder varme i alt slags vejr. Sålen er en skridsiker og slidstærk gummisål, som giver dig optimal fodfæste også når det bliver rigtig glat. Alle støvlerne fra Sorel er selvfølgelig vandafvisende.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Det er støvler, hvor man virkelig kan mærke der er blevet kælet for kvaliteten og der er tænk over selv de mindste detaljer. Et par Sorel vinterstøvler er ikke det billigste valg, men måske det bedste valg. Der er flere forskellige modeller og priserne starter ved ca. 1000 kr. På nettet kan du ofte finde gode tilbud, et god sted er hos fx. smartgirl, hvor de i hvert fald har et bredt udvalg.

Udover vinterstøvler, så laver Sorel også sandaler, sneaker, hjemmesko mm, men det er uden sammenligning vinterstøvlerne fra Sorel, som er mærkets bedst sælgende. Når du køber et par af disse vinterstøvler, har du støvler der holder i mange år fremover. Så selvom prisen umiddelbart for nogen er dyrt, ja så kan det i længden godt betale sig at købe kvalitet og det er hvad du får med Sorel.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Vinterstøvler. Bogmærk permalinket.