Sorte Sorel vinterstøvler 2012

Sorel vinterstøvler er utrolig populærer også her til vinteren 2012. Det er et mærke som igennem årene er blevet mere og mere poulært og er i dag manges foretrukne valg af vinterstøvle mærke.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Nu er den nye 2012 kollektion på banen og det er igen en kollektion i et flot og tidsløst design. Disse sorte Sorel nylon vinterstøvler med hvidt inder foer er en feminin støvle til den modebevidste kvinde. De er med kraftig natur gummisål og snude, samt snørelukning foran. Der er en udtagelig indvendig sok og støvlen er med vandtæt nylon, tapede som og håndlavet gummi. Det er en vinterstøvle som kan holde dine føder varme, når vejret når ned til -25 grader. Der er en membrand i støvlen som sikrer at dine fødder kan ånde og det gør at det er en rigtig behagelig vinterstøvle.

Denne vinterstøvle koster 899,75 kr. hos Smartgirl og fås i flere farver. Det er en støvle som du kan bruge de næste mange år da du virkelig får kvalitet for pengene.

>> Se flere Sorel støvler her <<

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Vinterstøvler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.