Navi blå Pajar dunjakke

Med en Pajar vinterjakke får du en moderne vinterjakke i god kvalitet og som holder i mange år fremover.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Et af de hotteste mærker for vinterjakker 2012 er Canadiske Pajar, som laver nogle helt fantastiske jakker. Canadiske Pajar er et mærke som første gang kom frem i 1963 og er siden blevet mere og mere populært. Det var en fransk designer ved navn Paul Golbert der i sin tid startede Pajar, som laver moderne og stilfulde vinterjakker til kvinder. Alle vinterjakker fra Pajar bliver vind og vandtæstet for at sikrer den højeste kvalitet. Der er til jakkerne brugt de bedste materialler og du får både ægte pels, dun mm.

Denne Navi blå Pajar vinterjakke er en dunjakke med aftagelig hætte og pelsfoer. I ærmerne er der vindfang, som lukker af for kulden og der er gode lommer med både lynlås og knapper. Jakken er i 100% nylon, foeret er 80% dun og 20% fjer.

Pajar vinterjakker er jakker i rigtig god kvalitet og denne Navy blå jakke koster da også omkring 4.500 kr. Du kan oftest spare nogle hundrede kroner ved at købe den på nettet og et sted som Smartgirl.dk er et godt sted at lede.

Udover denne jakke  finder du hos fx. Smartgirl.dk flere Pajar vinterjakker og der er også et bredt udvalg af farver. Så uanset om du ønsker en rød, sort, beige eller andre farver, så finder du helt sikkert en som vil passe din smag.

Pajar vinterjakker er ikke de billigste jakker, men det er en jakke du kan have i mange år fremover. Designet er tidsløst og utrolig lækker. En vinterjakke fra Pajar vil også være moderne de næste sæsoner, så selv om det måske er mange penge nu, så er det i længden en god investering og du slipper for at fryse.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Vinterjakker og tagget , , , . Bogmærk permalinket.