Pinocchio HAY tæppe – lækkert farverigt tæppe

Pinocchio HAY tæppe

Det originale Pinocchio Hay tæppe er blevet utrolig populært og er et frisk pust til et moderigtigt hjem.

-> Se priser på Pinocchio HAY her <-

Det klassiske originale Pinocchio Hay tæppe er lavet af hundredvis af små filt kugler som er håndrullet og derefter sat på en snor og lavet til et flot tæppe. Det er et tæppe, hvor der er hentet inspiration fra Haribo´s Pinoccio kugler og deraf også navnet Pinocchio HAY. Det er et kvalitets tæppe, som er utrolig flot og sætter kulør på et ellers kedeligt rum. De små farverige kugler giver et rigtig flot mønster og hvert tæppe er helt unikt.

Dette tæppe er allerede blevet en klassiker indenfor dansk design og kan bruges i alle rum. Børneværelset, kontoret, stuen osv. uanset hvor du benytter tæppet, vil det med sine varme farver sætte nyt liv i rummet.

Er du ikke til de mange farverige kugler der er på det originale Pinocchio HAY tæppe, så fås det også i 3 andre farve varianter og flere størrelse. De foskellige farvevarianter er:

  • HAY Pinocchio Multi Colour tæppe (Det originale)
  • HAY Pinocchio Orange tæppe
  • HAY Pinocchio Coral/Black tæppe
  • HAY Pinocchio Purple tæppe

De 3 sidste er farverne lidt mere afdæmpede og måske de ville passe bedre til stuen og kontoret end det originale med alle de mange farver. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Pinocchio HAY tæppet fås i 2 størrelser.

  • Ø – 90 cm til 1.699 kr.
  • Ø – 140 cm til 4.499 kr.

Det med Ø – 90 cm, vil passe godt til børneværelset, hvor det store af dem passer mere som et rigtig gulv tæppe under fx. stuebordet.

Vi fandt Pinocchio HAY tæppet hos magasin, men kan sikkert også findes i andre mode boligbutikker. Se tæppet hos Magasin lige her.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Til boligen og tagget , , . Bogmærk permalinket.