Vær moderigtig i din indretning

Lige som moden og trends indenfor tøj ændrer sig hele tiden, sker det samme når det kommer til hjemmets indretning, det ændrer sig både i materialer, farver og formen på produktet. Det er langt nemmere at være ops på tøjmoden da du ofte ser andre personer på gaden, men du ser ikke alle andre menneskers hjem, og vi har derfor listet de helt store trends i 2018.

Vi skal være mere unikke

I 2018 har det helt store fokus været på Unika, altså det unikke, og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Vi, danskere, er i større og større stil begyndt at have fokus på det unikke når det kommer til indretningen og det kommer frem i indretning ved at vi investerer i møbler og pyntegenstande der er produceret i et begrænset antal. Unika kommer også til syne ved at langt de fleste danskere er begyndt at kigge ud i verden efter inspiration til hjemmet, inspirationen kommer ofte til syne med fund fra Asien eller andre steder i verden, så vi kan personliggøre vores hjem med noget helt og aldeles unikt. Så vær ikke bange for at benytte pyntegenstande købt i udlandet til at personificere din indretning mere end normalt.

Bring varmen ind i dit hjem

Det har længe været kendt at den morderne, minimalistiske nordiske indretning har bestået af sort, hvid og grå, men vi er begyndt at bevæge os væk fra disse værdier. En stor trend i Danmark er under angreb, og vores helt hvide og stilrene hjem bliver langsomt udskiftet med nuancer der er meget varmere. Vi ser en stor tendens til at der benyttes varmere farver som beige, brun og orange, gerne i kombination med andre farver der har et brændt look, det ses meget på møbler og bl.a. tæpper fra Georg Jensen Damask. Langt de fleste danskere er begyndt at tage meget mere varme farver ind i deres indretning, og det er en tendens vi oplever som er kommet for at blive.

Benyt nye mønstre og farver

Tøjbranchen sætter større og større præg på vores indretning, og mønstre vi ikke har set i indretning i mange år, tager nu langsomt sit hold som trend i indretning af danskernes hjem. En af de meget brugte mønstre i moden er striber, som også langsomt er begyndt at snige sig ind i vores hjem i form af indretning. Det er dog ikke kun striberne der har påvirket indretningen i vores hjem, men også farvepaletten fra tøjbranchen har gjort sit indskud. Det har tidligere været meget populært at benytte lidt forvaskede farver til puder, sofaer og andre stofmøbler, men det er i større og større grad blevet et krav om at disse farver nu skal være helt klare, og hvis noget skal være rødt, skal det enten være en skarp postkasserød eller en skarp bordeauxrød. For mange lyder det som om at begge modebrancher flyder sammen, men de overlapper nok mere end de flyder sammen, og det er derfor forkert at tro at tøjbranchen definerer indretningen. Det skal dog forstås som alle dele af vores liv tager inspiration fra hinanden og nu tager indretningen inspiration i vores tøjmode. Du kan se hvad der bevæger sig inden for tøjbranchen hos Haus Frau, som sikrer sig at de altid har den nyeste mode klar til dig.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Til boligen. Bogmærk permalinket.