Forkæl dig selv med mohair garn

Når man går den kolde tid i møde, er det bedste at kunne smide en lækker varm sweater over hovedet og hygge med en kop the. Og endnu bedre at gøre det med strikketøjet i hånden og hyggesokker på, så er der dømt efterår! Men nogle gange kan sådan en sweater godt ende med at kradse på den bare hud, og derfor kan man ty til andre materialer end den typiske uldsweater. Der findes en del alternativer, hvor et godt bud kunne være mohairgarn, der er så blødt og lunt, at man ikke har lyst til at tage trøjen af igen.

 

Vælg et lækkert materiale som mohair

Det kradser ikke som uld eller andet garn kan gøre, da det er et blandingsprodukt af mohair, som kommer fra Angorageden, silke, uld og polyamid. Derfor er det faktisk heller ikke anset for at være traditionelt garn, så måske havde du ikke lige tænkt på det som en mulighed. Og faktisk gør blandingen af mohair og de andre garnprodukter selve mohairgarnet mere slidstærkt. Det betyder jo, at sweateren kan holde i længere tid og det er altså penge givet godt ud. Og når du nu alligevel sidder med strikketøjet, hvorfor så ikke forsøge dig med noget lækkert mohair garn?

 

Strik sweateren selv!

Og vil du have det bedste af det bedste, kan du jo selv give dig i kast med at strikke din nye mohair sweater af mohair garn, så den bliver behagelig og kan holde i mange år. Det kan også være et projekt med en mohairhue til dit barnebarn eller lille nevø til den kolde vintertid. Silken gør, at materialet er ekstra blødt, og derfor godt til den sarte babyhud. Det kan også bruges til lækkert varmt hjemmestrikket undertøj grundet den bløde kvalitet. Der er en masser opskrifter og inspiration at finde online til, hvordan du bærer dig ad.

 

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Guides. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.