Stilfuld sort Danefæ vinterjakke

Elegant og stilfuld sort Danefæ vinterjakke model: Else Winter

>> Gå direkte til tilbud <<

Det danske mærke Danefæ er med deres 2012 kollektion kommet med nogle rigtig lækre vinterjakker til kvinder. Danefæ er et forholdsvis nyt mærke, som hurtigt har fundet vej til mange kvinders garderobe og dette skyldes et virkelig stilfuldt look, kvalitet og at prisen ikke er alt for høj.

Denne sorte Danefæ vinterjakke koster 1.499,75 kr. hos smartgirl og det må siges at være en rimelig pris for dansk design når det er bedst. Jakken er med hætte og dobbelte lommer med lynlås og knappelukning. Jakken er i 100% polyester og foeret er 65% polyester og 35% bomuld. Jakken er både vand og vindtæt.

Jakken her giver et stilfuldt look og designet er helt i top, hvilket også er tilfældet med Danefæ´s andre jakker. Klik ind på linket ovenfor for at se pris på den viste jakke, samt andre jakker fra 2012 kollektionen.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Vinterjakker og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.