Sort Dolomite dunjakke med pels

Varm og lækker sort vinterjakke fra italienske Dolomite.

>> Gå direkte til tilbud <<

Det italienske mærke Dolomite er ude med en 2012 kollektion, som indeholder flere spændene vinterjakker. Denne sorte Dolomite vinterjakke med pels er smart og virkelig lækker jakke, som med garanti holder dig varm i den danske vinterkulde.

Denne sorte Dolomite dunjakke er syet i baner og det giver et virkelig flot look. Der er en høj krave med pels og forlommer med lynlås. Jakken er lavet i 100% polyester og er fyldt med 80& dun og 20% fjer.

Dolomite er blevet mere og mere populært blandt moderigtige kvinder. Dolomite laver ikke de billigste vinterjakker, men det er jakker i høj kvalitet og virkelig lækker design. Den viste sorte Dolomite vinterjakke koster ca. 4500 kr. Se tilbud ved at klikke ind på linket længere oppe, hvor du også kan se andre Dolomite vinterjakker.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Vinterjakker og tagget , , , . Bogmærk permalinket.