Sådan får du hurtigere internet

Der er simpelthen bare ikke noget værre og mere irriterende end langsomt og dårligt internet. Vi bruger internettet utroligt meget i vores hverdag, og vi forventer altid, at det bare skal virke. Når det så ikke gør, begynder vi nærmest at rive hår ud og råbe og skrige. Du har dog selv et ansvar for, at dit internet virker helt optimalt. Har du eksempelvis bredbånd via fiber signal? Og har du styr på, hvordan du bruger dit internet? Hvis ikke, så læs med her.

Hurtigt internet med fibernet

Fibernet eller fiberbredbånd, som det også kaldes, er den hurtigste slags internet, der findes. Fibernet er ekstra hurtigt, fordi fibernettet kan transporteret meget hurtigt igennem plastik-lederen i kablerne til fibernettet. Ja, rent faktisk kan fibernettet opnå en hastighed helt op til 1000 Mbit/s. Der er mange på markedet, der udbyder fibernet, så man skal holde tungen lige i munden for at finde den bedste løsning til sin husstand. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis have et fibernet med så høj en hastighed. Du bør tage en snak med din udbyder om, hvilken hastighed der er mest optimal for dig og din husstand. En ting er dog sikkert, og det er, at du helt sikkert aldrig vil komme til at fortryde, at du har investeret i fibernet. Halleluja for glade dage med lynhurtigt internet.

Tips til dig, der ikke ønsker at skifte internet 

Hvis du ikke er interesseret i at skifte internet, eller hvis du allerede har fibernet, men til stadighed synes, at dit internet virker en anelse for langsomt, er der selvfølgelig stadig råd at hente. Hastigheden på internettet kan blive påvirket er placering, hvis internetforbindelsen vel at mærke er trådløs. Bemærk også, at der helst ikke må være fysiske blokeringer mellem router og enhed. Du kan derfor til en start prøve at rykke din computer, dit TV eller din telefon tættere på internetkilden, og samtidig sørge for, at der ikke står noget i vejen for forbindelsen. Hvis dette ikke virker, skal du måske spørge dig selv, om du bruger dit internet på en god måde. Har du 100 programmer kørende på din computer på én og samme tid? Så er det klart, at både din computer og dit internet er under stort pres. Luk altid de programmer og internetsider ned, som du alligevel ikke bruger. Det sparer også på din batteritid. Sidst, men ikke mindst, kan langsomt internet desværre også betyde virus.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.