Find den bedste streamingplatform til dig og veninderne

Hvem elsker ikke en tøseaften, hvor man ser film med veninderne? Det er den bedste måde at mødes og hygge på. Her kan det være svært at finde en film. Det er ikke altid, at man er enige. Det er dog altid en god idé at have et godt udvalg. Her er det smartest at abonnere på en streamingplatform, så du har massere at vælge imellem til meget færre penge. Det handler naturligvis bare om at finde den rigtige platform til dig, så du både kan hygge dig selv, med kæresten og veninderne.

Hvilket indhold leder du efter?

Det vigtigste at kigge efter angående streamingplatforme er naturligvis indholdet. Du skal gerne købe abonnement et sted, hvor du har en masse godt indhold at se. Hvis du f.eks. gerne vil se en masse reality, så kan det være en god idé at abonnere på viaplay. Hvis du derimod gerne vil se flere film og serier – og også gerne vil have noget til børnene, så er Cmore en god mulighed.

Der er dog også streamingplatforme til andet end bare film og tv. Der er også platforme til podcasts og lydbøger. Her kan du f.eks. finde Podimo, BookBeat eller Chapter, hvis du har interesse for det. Det er altid hyggeligt at lytte til podcast eller lydbøger, når man ordner det praktiske i hjemmet.

Gør det nemt at sammenligne priser og indhold

I stedet for at skulle bruge lang tid på at undersøge de forskellige streamingplatforme og priser, så har Ekstra Bladet gjort det nemt for dig. Gå ind på gobredbaand streaming. Her kan du finde sammenligninger af de forskellige streamingplatforme både på indhold og pris. På den måde kan du hurtigt og nemt finde den helt rigtige streamingplatform til dig.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.