Ryd op i din garderobe

Din garderobe siger meget om dig, derfor er det også vigtigt, at din garderobe afspejler din personlighed. Det er let at blive fanget af et udsalg eller en flot sæsonfarve. Men ofte så viser det sig, at netop det tøj, hurtigt kommer til at ligge bagerst i skabet og bliver desværre ikke brugt i det omfang som du havde håbet. Derfor er det en rigtig god ide at få ryddet op i garderoben med jævne mellemrum. Det handler ikke bare om at få ryddet op, men også om at blive klogere på dig selv. Ved at rydde op i din garderobe, bliver du også klogere på, hvilken stil som passer til dig.

Læg alt det tøj som du bruger meget frem på sengen og notér dig, hvad disse tøjstykker har til fælles. Dette kan du bruge i din fremtidige shopping. Til gengæld bør du skille dig af med det tøj, som du ikke har brugt de sidste 12 måneder. Nu er der til gengæld plads til tøj, som passer til dig. Gestuz er et lækkert mærke, som fokuserer på at deres produkter, skal hjælpe kvinder med at få endnu mere selvtillid. Køb ved at klikke her.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Mode & Trends. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.