5 luksus hårpleje produkter fra Kerastase du sparer penge på

Der findes intet bedre end følelsen af nyvasket og nyklippet hår ved frisøren. Måske endda også krydret med en hårkur, som blot putter prikken over i’et på den skønne selvforkælende oplevelse du får, når du går til frisøren. Specielt det nyvaskede hår er helt unikt, når vi går til frisøren, det giver os en følelse, som vi aldrig formår at genskabe, når vi står hjemme i vores eget bad og vasker hår. Det kan der være flere årsager til, men én af de grunde, som vi ser hos forbrugerne er, at de ikke bruger den rette shampoo, balsam, hårkur og andre produkter i hjemmet, som passer til lige netop dit hår. Måske vælger du også at gå på kompromis med kvaliteten af produkterne, fordi prisen ofte kan være i den dyre ende, og derfor køber du ikke den lækre shampoo ved frisøren, som ellers er helt perfekt for dit hår. Det skal være slut nu – alle fortjener selvforkælelse og luksus hårpleje, også når man er i sit hjem. Derfor har vi lavet en liste med 5 luksus hårpleje produkter fra Kerastase, som du sparer penge på her og nu. Kerastase er en af frisørernes foretrukne brands, fordi kvaliteten af deres luksus hårpleje produkter er helt i top. Så måske du allerede har stiftet bekendtskab med flere af produkterne hos din frisør.

Spar penge på disse 5 Kerastase produkter

Hvis du er interesseret i at finde tilbuddene på nedenstående produkter og mange flere, skal du blot klikke her.

  1. Kerastase Soleil Bain Apres-Soleil: En shampoo til farvet og svækket hår, som skånsomt renser håret og giver fugt, reparerer og beskytter.
  2. Kerastase Nutritive Lait Vital: En balsam til daglig pleje af normalt eller tørt hår. Den giver næring til håret, og sørger for at blødgøre håret. Den beskytter mod udtørring, og sikrer at dit hår bliver glansfuldt, blødt og smidigt.
  3. Kerastase Densifique Bain Densite HOMME: En shampoo til manden med begyndende hårtab eller tyndt hår. Giver volumen til hårfibrene og forbedrer hårkvaliteten.
  4. Kerastase Elixir Ultime Bain: En oliebaseret shampoo, som passer til alle hårtyper. Den gør dit hår ekstra blødt, og gør dit hår endnu nemmere at styre.
  5. Kerastase Nutritive Nectar Thermique: En varmebeskyttende creme, der giver nærende pleje til tørt hår. Du får et glansfuldt og smidigt hår, som gør det nemmere at style.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Hårprodukter. Bogmærk permalinket.