Hop med på modetrenden og få lavet Ombré og Balayage

Ens hår har en rigtig stor betydning for de fleste, og man kan let føle sig utilpas og usikker, hvis håret ikke ser ud, som det skal. Når spidserne begynder at blive slidte og hårfarven ser trist og kedelig ud, er det på tide, at man forkæler sig selv med en tur til frisøren. En rigtig flot og moderne stil, man kan afprøve, er at få en Ombré hårfarve. Det betyder at håret er mørkere i toppen og lysere i bunden, og hvis man kombinerer det med Balayage teknikken, er man garanteret et smukt og moderne look.

De to hårteknikker er blevet særdeles populære gennem de seneste par år, fordi de giver et tidløst udtryk, som alle kan bære, hvad end man er ung eller gammel. Det giver håret et meget naturligt udtryk, samtidig med at det også har en blændende effekt og ser super stilet ud. Med en sådan hårfarve udtrykker man med sikkerhed, at man er en moderne og stilbevidst kvinde.

 

Sådan laver man Ombré og Balayage

Ombré betyder ”skygge” på fransk, hvilket kommer af, at det lyse hår i spidserne fader ud i det mørke hår i bunden, hvilket skaber en skyggeeffekt. Balayage betyder ”at stryge” på fransk, og det er fordi man bruger en teknik, hvor frisøren pensler farven ud i særlige områder i håret. Når man kombinere de to teknikker, er man altså garanteret et lækkert look, hvor man både kan få skyggelooket fra en Ombré, samtidig med at det ser naturligt og professionelt ud, fordi man har brugt en Balayage teknik. Med en sådan hårfarve behøves man heller aldrig bekymre sig om en irriterende udgroning, fordi håret er farvet således, at de to farver fader ud i hinanden, hvilket er en del af selve stilen.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Makeup, Hår og Pleje. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.