Fuldend dit look med smykker

Smykker og andet tilbehør er ofte den måde, hvorved vi kan danne vores eget udtryk og skabe vores egen stil. Det er en god måde at gøre dit look mere personligt, hvor du samtidig kan få lov at skille dig lidt ud fra mængden. Smykker bærer derfor en større betydning end blot et stykke tilbehør. Det er sådan, du viser verden, hvem du er. Herunder kan du få tips til, hvordan du kan opnå forskellige looks med forskellige smykker.

3 smykker, 3 stilarter

  1. Råt og rocket
    Er du til et mere råt look, så er der masser af muligheder. Du kan med fordel gå efter nogle større størrelser af øreringe og halskæder. Samtidig så kan du vælge nogle metaller, der er matte og mørke. Det gør smykket mere afdæmpet og mindre prangende. En mørk farve giver også et meget råt look. Du kan også gå efter smykker, der har en mere speciel form. For eksempel en trekant eller en lille firkantet plade. En grynet eller fræset overflade kan også give et mere specielt og råt look, i modsætning til det helt polerede.
  2. Klassisk og romantisk
    Er du den romantiske type, så skal du gå i en lidt anden retning. Du kan for eksempel hive klassikerne som margueriten frem eller smykker med perler. Du kan også gå efter nogle sten i nogle søde og sarte farver, som lyserød eller pastelblå. Det giver et fint og roligt udtryk, som ser fint og sødt ud. Det vil også højst sandsynligt være nogle smykker, som du vile kunne bruge i lang tid fremadrettet.
  3. Simpelt og chic

Hvis du er til det helt simple look, så skal du gå efter nogle smykker, som er i den helt lille ende af skalaen. Små, fine smykker ser elegant og fint ud, og vil samtidig altid være trendy. Hvis du gerne vil holde det simpelt, så gå efter sæt, hvor øreringe og halskæde matcher. Hold dig også til enten guld- eller sølvsmykker, når du sætter dit look sammen. Det giver en større sammenhæng, og det vil se mere yndigt ud.

Hvis du gerne vil finde de helt rigtige smykker til at fulende dit look, så kan du her finde dine nye damesmykker.

Udsmyk og personliggør dine hænder

Når man taler om smykker, så kommer man næppe udenom fingerringe. Det er nemt at gøre sin stil unik ved at vælge sin egen sammensætning af fingerringe. Det gør også dit look ekstra chic lige med det samme. Man kan vælge en mere rodet styling, hvor forskellige størrelser, farver og former kommer til at pryde dine hænder. Hvis du søger det meget feminine udtryk, så er det en fordel at gå efter spinkle ringe, der ser ekstra elegante ud på fingrene. Hvis du har en hel samling af spinkle ringe, så kan du også vælge at bære dem oveni hinanden og lege med forskellige sammensætninger. Der er således mange muligheder for at give dit outfit et lille pift gennem simpelt, men effektivt tilbehør.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Accessories. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.