Hjemmelavet is med OBH Nordica ismaskine

Få lækker hjemmelavet is med denne søde ismaskine fra OBH Nordica.

Hos Kop & Kandes webshop kan den fås til bare 499 kr. 

OBH NORDICA ISMASKINE Model 6623 er den sødeste lille maskine til at lave dejlig hjemmelavet is. Denne lille blå ismaskine henvender sig i kraft af sit design mest til kvinder, men alle kan med garanti spise hjemmelavet is fra denne ismaskine.

Denne ismaskine laver en portion is eller sorbet på ca. 10 min og du får en skål is på 0,32 liter. Der medfølger 2 skåle og flere opskrifter, så der er lagt i ovnen til en hyggelig aften med kæresten eller en veninde.

Hos Kop & Kandes webshop kan den fås til bare 499 kr. 

Der medfølger 2 skåle til at lave hjemmelavet is med denne ismaskine og de to skåle skal ligge 8 timer i fryseren inden brug. Der er en væske i skålene som skal være helt frossen og det tager ca. 8 timer. Er væsken i skålene ikke frossen, så kan der ikke laves is. Det er altså ikke store mængder ismaskinen producere af gangen og derfor bliver man hurtig glad for at der følger 2 skåle med. Når du tager skålene ud af fryseren, hælder du ismassen i skålen sætter lag på og tænder for maskinen. Der bliver nu rørt en lækker hjemmelavet is og efter 10-12 minutter er den klar til at spise.

Det er ikke sommer i øjeblikket, men derfor kan man sagtens få mange hyggelige stunder med skøn hjemmelavet is og denne herlige maskine koster kun 499 kr. hos Kop & kande.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Til boligen og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar