Har du fedtet hår? Her er et par råd til at undgå fedtet hår

Har du problemer med fedtet hår? Her er en guide som kan hjælpe dig med at bekæmpe fedtet hår.

At have fedtet hår er en stort problem og det kan give seriøse problemer når håret skal sættes. Skal du style dit hår, sætte det op eller andet, så holder det ikke særlig længe, hvis du har fedtet hår.

Gå til Nicehair.dk her og køb hår produkter til gode priser.

Sådan bekæmpes fedtet hår.

Mange ville umiddelbart tro at det kræver en stærkere shampo og oftere hår vask end du er vant til, men dette er ikke tilfældet med fedtet hår. Her gælder det om at finde en mild shampo og derefter kun vaske hår hver 2. dag. Der findes forskellige shampoer til fedtet hår og nedenfor gennemgår vi nogen af dem som vi anbefaler. Fælles for disse shampoer er at der vil gå 2-3 uger før du kan mærke og se det endelige resultat.

Det gælder om at finde en mild dybderensende shampo og her kan nævnes Kérastase specifique eller andre mærker til samme formål.

Kérastase Specifique -250 ml til 169 kr. 

Køb den her!

Her får du en dobbeltvirkende effekt, som både behandler ved rod og spids af håret. En rigtig god shampo, hvis du lider af fedtet hår.

Efter vask med denne shampo vil dit hår føles frisk og rent. Efter flere behandlinger vil du mærke at dit hår ikke er fedtet længere eller i hvert fald ikke så fedtet som inden du brugte denne shampoo.

Dette er ikke en af de billigste shampoo, men det er en shampoo som fungere. Kérastase laver nogle af de bedste hår produkter.

Gode råd for at undgå fedtet hår.

Det vigtigste råd er ikke at vaske sit hår for meget. Vasker du dit hår hver dag, så vil din hovedbund udvikle mere talg, som er det der giver fedtet hår. Det er altså ikke sundt at vaske hår hver dag og selvom nyvasket hår er dejligt, så bliver det med garanti også fedtet. Derfor anbefales det at vaske hår ca. 3 gange om ugen eller hver anden dag.

Når du har været i bad, så husk at få vasket alt shampoo og balsam ud af håret. Gør du ikke dette, så kan du næsten være sikker på du får fedtet hår på et tidspunkt.

En anden ting der også kan give fedtet hår er, hvis du føntørre dit hår ved for høj varme. Derfor brug ikke den højeste varme på din føntørre, hvis du skal tørre dit hår.

Stress er skyld i mange ting og det kan også forsage fedtet hår. Undgår du stress i din hverdag, så vil du på mange områder få det bedre og har du fedtet hår, så prøv at spørg dig selv om det skyldes du har en stresset hverdag.

Spørg din frisør til råds.

Når du alligevel sider i stolen og skal klippes, så kan du ligeså godt udnytte dette og spørge frisøren om råd og vejledning angående dit hår. Folks hår er så forskelligt, men din frisør har med garanti et godt råd til dig, hvis du spørger.

Nicehair.dk er en dansk webshop med en masse lækre produkter til håret. Her er altid masser af gode tilbud og priserne er en anelse billigere end du finder produkterne til i fysiske butikker.

Gå til Nicehair.dk her

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Guides og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar