God stil og mode samlet ét sted

Webshop- og modejunglen generelt kan i dag være svært at finde hoved og hale i. Hvad indebærer sæsonens musthaves, og hvor finder du dem til bedst mulige penge? Her er Noella Fashion et godt bud.

Hvad er Noella Fashion?

Noella er i sig selv et brand, som udover at designe tøj også har en taske- og accessories linje. Noella er inspireret af den skandinaviske minimalisme, og med i alt seks kollektioner pryder de modebilledet med sæsonens musthaves. Målet er at designe tøj, tasker og accessories til den modebeviste kvinde, der går op i tidens trends, og som ønsker at klæde sig efter sæsonens designs, til en pris der er til at betale sig fra. Derudover fører Noella også en række udvalgte eksterne mærker, der passer ind i deres egen stil.

Hvorfor købe hos Noella?

Det, er der flere grunde til:

Det praktiske

Først og fremmest finder du hos Noella nyheder hver uge, der sikrer dig en lækker og modebevidst stil. Derudover kan du blandt andet livechatte med medarbejderne, du har hele 30 dages returret samt ombytning og hurtig levering.

Den ekstra service

Noella tilbyder mange tips og tricks til, hvordan du finder det rette til dig. Eksempelvis kan du læse om dette års modetrends, og derved spotte hvilke items du skal have købt til din garderobe for at matche din stil. Du kan også finde en guide til sommerens kjoler indeholdende fordele og ulemper ved de forskellige type kjoler, og råd til at få købt den rigtige kjole til den rigtige pris online. Derudover finder du også artikler om diverse nyheder og samarbejder.

Holdt i hånden – også efter køb

Hos Noella gør de det ekstra, for at dine køb skal være en god oplevelse. De guider dig eksempelvis til, hvordan du bedst behandler og vasker dit tøj købt hos dem, så det holder længst muligt, og du derved kan blive ved med at få glæde af dit tøj. Desuden kan du også finde gode råd til, hvordan du plejer din pelsjakke, med tips til hvordan det vaskes, tørres og desuden plejes.

Så ønsker du dig pænt modetøj til kvinder, der inkluderer sæsonens must-haves til en fair pris, så er Noella værd at tjekke ud.

 

 

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Mode & Trends. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.