Få en hyggelig aften med veninderne

Tøseaften med dine bedste veninder, hvor I rigtig kan hygge jer under dynerne og i pyjamasser. Det kan være en god idé, at være på forkant med, hvad I eller du skal have købt ind. På den måde står du ikke pludselig i supermarkedet og er i tvivl om, hvad du skal købe, og hvor meget du skal købe.

En perfekt aften for veninderne

Det er altid godt at blive inspireret, nedenfor kan du læse om, hvordan du får lavet den helt perfekte venindeaften. Når dine veninder kommer, så kan du servere en velkomstdrink for dem. Det kan være Cava med danskvand og hjemmelavet jordbærsirup. Som aftensmad kan du servere minipizza, hvor alle har mulighed for selv at lave deres pizza lige, som de ønsker. Bordet skal selvfølgelig pyntes op med servietter, lys, sugerør og blomster. Når I skal i gang med at se film, så skal der være en masse snolder så som chokolade, vingummi, skumfiduser eller lakrids. En anden mulighed er også at købe frugt, som du dypper i mørkt chokolade, som du har smeltet. Vil I rigtig i biografstemning, så kommer I langt med popcorn, chips og baconchips.

 

Den helt rigtige tøsefilm

Faktisk findes der et hav af gode tøsefilm. Særligt var 00’erne meget produktive, hvad angår tøsefilm, her fik en af de helt store klassikkere præmiere, det var selvfølgelig ”The Notebook”. Den kan I sagtens se igen, men der er også mange tøsefilm på Netflix. Det kan både være de gode gamle, men også helt nye som I ikke har set før. Er der noget bedre end, at se en sprit ny tøsefilm, som du bare bliver helt forelsket i? Nej vel? Det er noget af det bedste. Tænk blot tilbage på dengang, hvor du så ”Bridget Jones Dagbog”. Den var så sjov, og du griner sikker stadig af den. Tænk hvis du og dine veninder kunne finde en helt ny tøsefilm, som er lige så god, som den og de andre klassikere er.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.