Fed Magasinholder fra XO Living

The Newswave fra XO Living er en smart og moderigtig magasinholder til væggen

>>> Bestil magasinholder fra XO Living <<<

The Newswave er navnet på denne flotte og stilrene magasinholder. Den er fremstillet af aluminium og fås i farverne sort, hvid og alufarvet. Det er en magasinholder, hvor selve vægmonteringen er gemt af vejen, så der ikke er et grimt synligt beslag. Dine magasiner sætter du i bølgerne og der er ikke længere nogen undskyldning for at have dine aviser og blade liggende og rode, når du kan få denne flotte og moderigtige magasinholder.

Det er en magasinholder i 100% dansk design. Den er produceret her i Danmark og designet af Morten Søndergaartd. Det er dansk design i høj klasse og denne magasinholder vil pynte på enhver væg i hjemmet.

Er du træt af dine aviser og blade der ligger og flyder i en bunke på bordet eller i hjørnet? The Newswave magasinholder koster 799 kr. i alle farver, og der ydes fri fragt når du bestiller fra XO Living.

>>> Bestil magasinholder fra XO Living <<<

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Til boligen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar