Wedges sko – Wedges støvler

Wedges er hvert år populært blandt moderigtige kvinder.

 

>>> Se tilbud og priser på Wedges <<<

Widget er en type sandal med en stor hæl som går under skoens sål i modsætning til højhælede sko som har en tynd hæl. Wedges fås i utrolig mange modeller og farver og de fås både som åben eller lukkede, med stropper eller slip-on mm. Wedget kan bruges til mange forskellige formål og de signalere en afslappet stil. Hvert år er wedges populære blandt moderigtige kvinder og har du ikke sådan et par allerede, så må du ud og investere i sådan et par. De er behagelige at have på og så er de rigtig flotte samtidig. Wedges giver mere støtte og er nemmere at gå med end højhælede sko, som kan kræve øvelse.

>>> Se tilbud og priser på Wedges <<<

Wedges sko og støvler kom frem i 1930érne, hvor den italienske designer Salvatore Ferragamon skabte de første wedges sko. I 1936 helt precis så det første par dagens lys og de oprindelige wedges er med en kork sål. Kork var mere populært end træ. fordi det ikke vejede nær så meget og samtidig var det mere behageligt at gå med. Korken viste sig også at være holdbar og selv den dag i dag kan du få wedges sko med kork hæl. Under 2. verdenskrig blev denne sko mere og mere populær. Her manglede læder og gummi, som traditionelt blev brugt til fodtøj og folk begyndte at få øjnene op for fordellene ved wedges. I 1970érne fik de igen et popularitets stød og de var igen på fremmarch i mere farverige farver og med højere hæle.

Wedges er stadig på mode.

Wedges er stadig populære den dag idag og hvert år kommer der en lang række nye modeller i nye farver og mønstre. De klassiske med helen pakket ind i reb eller med ankel snøre osv. fås stadig i en lang række modebutikker og webshop med mode til kvinder. Wedges er perfekt til en varm sommerdag med afslapning eller til havefesten, men skal du ud og danse hele natten i byen, så er et par almindelige højhælede stilleter mere elegante.

Køb wedges

Wedges fås i både store og små mode butikker og sko butikker over hele landet. Der findes overalt gode tilbud på billige wedges og du behøver ikke skulle bruge en formue når du skal købe et par wedges. De fåes til overkommelige priser og et par hundrede kroner kan du sagtens få et par fede wedges for.

>>> Se tilbud og priser på Wedges <<<

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Wedges og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar