Vægttab som nytårsforsæt…?

 

Har du vægttab som nytårs forsæt, så her lidt inspiration med på vejen. Vi har fundet nogle ting, som måske kan give lidt extra motivation.

Spinningssko sort

Shimano Cykel-/spinningsko

Shimano Dame cykelsko model SH-WR42 med 2 velcro lukninger og en micro klik spænde, som giver en perfekt lukning omkring vristen på din fod. Micro klik spænde sørger for at skoen sidder tilpas stramt over din fod. En fremragende sko til dig som vil lidt mere med cykling. Skoen kan anvendes på landevej eller til cykling i fitness centre.

Find dem her: https://fashionwomen.dk/cykelpartner/sko/

 

 

Cykershorts
Astral cykelshorts

Cykelbuks fra Astral udviklet specielt til kvinder uden seler. Buksen har en speciel damepude som er tilpasset de kvindelige former samtidig er puden meget tynd, hvilket er beregnet til spinning for en bedre pasform. Puden er ydermere også antibakteriel. Buksen har en ekstra bred kant ved elastikken både foroven og forneden. Har også quick dry, så du hurtigt tørrer efter en svedig cykeltur. Nederst i benet er der silikonepletter, så den ikke glider op under brug.

Find dem her: https://fashionwomen.dk/astral/cykelshorts/

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.