Tilbud på Timberland støvler til kvinder

Timberland støvler til kvinder

Er du på jagt efter et par lækre vinterstøvler, så tag et kig på disse populære Timberland vinterstøvler til kvinder.

Timberland vinterstøvlerne er blevet utrolig populære og når man går på strøget eller andre offentlige steder, så kan man næsten ikke undgå at se nogen have disse støvler. Det er et par kvalitets støvler, som med garanti holder dine fødder varme. Med et par Timberland vinterstøvler er du sikret høj kvalitet og et par støvler der vil holde i mange sæsoner.

smartgirl logoSmartgirl har flere forskellige modeller af Timberland støvler til kvinder. Se priser her!

 

spartoo

Har et rigtig stort udvalg af Timberland støvler til kvinder og her finder du også Timberland sandaler.  Se priser her!

Timberland er et mærke som har mange år på bagen, firmaet startede i Boston år 1918. Her producerede firmaet arbejdsfodtøj af høj kvalitet. Der skulle sog en del år til før der virkelig skætte store ting i firmaet og i 60érne opfandt de den teknik som bruges til at lave de vandtætte såle, som er et kendetegn ved Timberland støvlerne.  Det var i 1973 Timberland kollektionen første gang så dagens lys og da det hurtigt viste sig at det var støvler der opnåede stor popularitet, skiftede firmaet navn til Timberland. Løbene steg populariteten og i 90érne da de kendte rappere begyndte at gå med dette mærke og populariteten steg yderligere. Idag er det ikke kun rå og maskuline støvler, men der laves også støvler til kvinder. Det er de samme kendetegn der går igen ved kvindestøvlerne og med et råt og feminint look er de blevet utrolig populære blandt modebevidste kvinder.Timberland vinterstøvlerne er blevet utrolig populære og når man går på strøget eller andre offentlige steder, så kan man næsten ikke undgå at se nogen have disse støvler.

Det er et par kvalitets støvler, som med garanti holder dine fødder varme. Med et par Timberland vinterstøvler er du sikret høj kvalitet og et par støvler der vil holde i mange sæsoner.

Rå og feminine Timberland vinterstøvler til kvinder.

Skærmbillede 2012-12-18 kl. 07.23.23Det er nu også kvindernes tur til at eje et par lækre kvalitets støvler fra Timberland. De mest populære støvler fra Timberland kvinde kollektion er de lyse brunde, med langt skafte og en mørk brun kant øverst. Et par virkelig lækre støvler og med disse går du en vinter i møde med ordentligt fodtøj. Støvlerne er som altid i rigtig høj kvalitet og der er nogle af de bedste materialer.

Billige Timberland støvler.

Timberland er ikke ligefrem et billigt mærke, pris og kvalitet hænger sammen. Du kan dog stadig finde et par billige Timberland støvler, hvis du shopper på nettet. Du skal dog passe på med at købe alt for billige kopier, som også findes mange steder. Der er flere af de store internet butikker som sælger de ægte Timberland vinterstøvler og her kan du ofte spare nogle hundrede kroner i forhold til prisen i en fysisk butik. Nedenfor kan du se et par steder hvor du kan købe Timberland vinterstøvler til kvinder.

smartgirl logoSmartgirl har flere forskellige modeller af Timberland støvler til kvinder. Se priser her!

 

spartoo

Har et rigtig stort udvalg af Timberland støvler til kvinder og her finder du også Timberland sandaler.  Se priser her!

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Fodtøj, Vinterstøvler og tagget , . Bogmærk permalinket.