Sådan reder du dit forhold – læs disse 3 tips

Når vi møder hinanden, ved vi godt hvordan vi skal tale til hinanden og tænke om hinanden. Vi kender hinanden godt og det meste handler bare om jeres kærlighed til hinanden. Vi ser hinanden som var det, det bedste der kunne ske. Vi fortæller andre om dette fantastiske mennesker der er kommet ind i jeres liv og har ændret det for altid. Vi taler i stolthed og respekt. Men kærligheden kan med tiden godt blive lidt rusten og ikke helt lige så fantastisk som den var i begyndelsen. Men der er håb for jer, der skal bare være det samme ønske fra begge parter om at få det til at fungere. Hvor der er vilje er der en vej.

Tal i respekt til hinanden og om hinanden

Husk hvordan det var, da I lige havde mødt hinanden. Hvordan I høfligt talte sammen, til passede det sprog i og de handlinger der fulgte med. Det du fodrer spirer og hvis du deler din vrede med andre, så vokser din vrede med andre, og det får lov at gro og vinder ofte på den måde over kærligheden. Til derfor med respekt til hinanden og OM hinanden til andre udenfor hjemmet.

Råb ikke ad hinanden, gå i stedet direkte til partneren og tag snakken. Man kan ikke sætte en dagorden for alt hvad der foregår og der skal være plads til jeres begges hverdag. Det må være plads til to, hvis man ønsker at være en tosomhed. Lad værd at have fokus på alt det man synes partneren gør forkert og lad i stedet det positive dominere jeres liv.

Gå aldrig ned uden en kamp

Er i søgt meget lang fra hinanden og kan i mærke det på jeres fysiske kontakt, samt jeres samtaler, så skal der ske noget. Lad værd at tage den nemme vej ud og gå til skilsmisse og brud, slet ikke uden en kamp. Der er en grund til i fandt hinanden frem for en af de mange andre mennesker i verden.

Selvom det kan virke som en bizar ting, så kan det faktisk hjælpe at tvinge hinanden til mindst en reel samtale om dagen. Det er en god start, særligt når hverdagen tager over. Det kan senere føre til, at i måske begynder at røre hinanden igen. Det behøver ikke være sexet – et kys, et kram, en hånd på armen eller låret, et nus i håret. Selv den mindste berøring frigiver hormonet oxytocin, også kaldet kærlighedshormonet. Det dæmper dit stressniveau og øger din seksuelle lyst. Det giver jer måske dit sex liv tilbage igen, hvilket ofte er undervurderet. Mange udtaler at de ikke behøver sex, men når der er følelser indblandet, gør det rent biologisk vigtige ting ved blandt andet vores humør.

Giv hinanden opmærksomhed

Gør hinanden opmærksomme på, at i holder af hinanden. Det kan være småt som stort. Der skal ikke være en vægtskål i jeres forhold, hvor i holder øje med hvor meget den ene giver sammenlignet med den anden. Handlinger siger mere end ord. Det er fint nok at man siger til hinanden, at man elsker hinanden. Men det kan let blive en stander-måde at slutte en sætning op, og hvis ikke dine handlinger følger dine ord, betyder det ingenting.

Lad jer ikke falde i af hverdagen og dets rutiner, der godt kan blive list robotagtige. Hvis hinanden hvordan i har det, hver dag. Det kan være at lægge en sød seddel på spisebordet. Give ham et ekstra kram eller et kys, når i ses. Lav han favorit-ret til ham. Gør noget, du ved gør ham glad. Også selvom en vigtig del af det, at i kommer tilbage til hinanden igen er, at i skærper forventningerne til hinanden. Køb en gave ind imellem, det behøves ikke være noget stort, måske et par handsker. Gør opmærksom på, at du hører hvad han siger, særligt de små ting. Måske han brokker sig over kulden eller han har tørre hånder, måske han cykler meget – så er det den perfekte gave.

 

 

 

 

 

 

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.