Med items i fake fur er du med på moden

Som den modebevidste kvinde, du er, synes du sikkert, at det er spændende at følge med i, hvad der bliver det nye store inden for modeverdenen. Læser du med i denne artikel, der handler om fake fur, finder du ud af, at fake fur netop er en sådan ting, der vil komme til at blive in. For at sige det, som det er, er det faktisk allerede in. Materialet fake fur finder du nemlig allerede nu i alt fra nøgleringe til frakker og jakker.

 

Alle de ting, du kan finde i fake fur

Der er så mange forskellige ting, der produceres i fake fur, og som kan tilføjes til dit look for at gøre dig mere moderigtig. Her taler vi både om små ting som en lille dut på toppen af din hue eller en lille detalje på dine vanter, der giver dem en lille ekstra skævhed. Desuden kan du finde mange fine nøgleringe med små pelsede dutter. Skal fake fur integreres som en større del af din garderobe, kan du dog også finde både jakker og frakker og andre beklædningsgenstande i materialet. Når du vælger disse items, er du helt sikker på, at du vil blive lagt mærke til for dit valg. Se et udvalg af items i fake fur lige her.

Det er en fed følelse at blande materialer

Det er ikke kun fake fur, der kan få dig med på moden. Når vi modemæssigt tænker på, hvad der er in af materialer, så er et af de andre materialer, vi også kan nævne, velour. Dette materiale har været in flere gange i modehistorien og er det nu igen. Det er også et lækkert materiale med en vis struktur og et materiale, der har en vis dynamik i sig. Det har det, fordi det changerer og fanger lyset fra forskellige vinkler og dermed giver dig et lidt mere spændende look. Kombinerer du items i velour med items i fake fur bliver resultatet et noget iøjnefaldende look. Dette look leger med farver, strukturer og materialer og kræver derfor en vis personlighed. Samtidig giver det en god følelse at blande materialer, fordi du får en følelse af at være kreativ og af at finde på dit helt eget look.

Vælg altid fake fur frem for ægte pels

Det er meget vigtigt, at du altid vælger at holde dit look i fake fur og ikke i pels fra dyr. Sådan er det, fordi det er dybt uetisk at nogen skal lade livet, for at du kan få en jakke eller et andet lækkert stykke tøj på. Når du tænker tanken til ende, kan du nok også godt selv se, at det er forkert.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Mode & Trends. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.