Hvad er sugaring?

Er du træt af at skulle havde din skraber frem og barbere benene flere gange hver eneste uge? Så skulle du måske overveje sugaring, der er en hårfjerningsmetode, som vinder frem.

Men hvad er sugaring egentlig for en behandlingsform og hvorfor bliver netop denne type hårfjerning mere og mere populær?

Sugar-hvad-for-noget?

Sugaring lyder måske mere som noget nyt og smart, man kommer i kaffen. Men faktisk er det en velafprøvet hårfjerningsmetode, som særligt kvinder i Mellemøsten har brugt i hundredvis af år.

Fordelene er, at en simpel sukkermasse masseres ind i huden og trækker dine hår ud i deres naturlig retning. Du får derved de helt små hår med, der er i deres tidlige vækstfaser, hvilket efterlader din hud silkeblød og smuk. De indgroede hår kommer yderst sjældent, når man fjerner hår med sugaring, hvormed resultatet altså forbliver underskønt.

Fordi sugaring udelukkende er baseret på en blanding af sukker og vand, kan selv personer med eksem og andre hudproblemer få hårfjerning uden at skulle frygte for tilbagefald og irritationer. Som om det ikke var nok, eksfolierer de grynede sukkerkorn samtidig huden, hvilket gør den helt perfekt.

Okay, det lyder for godt til at være sandt, ikke? Så selvfølgelig må det gøre meget, meget ondt? NEJ! Slet ikke. Det kan naturligvis give en smule ubehag de første par gange, men derefter er det en helt smertefri procedure, du kan få udført. Det er meget bedre for både din hud og din smertetærskel kontra f.eks. voks.

Hvor får man udført sugaring?

Det er ikke alle klinikker, der er med på sugaring bølgen endnu. Men flere og flere klinikker får øjnene op for metoden, da den er mildere ved kunderne, og da resultaterne er så meget bedre. Voks får ikke altid hårene med ud og kan risikere at trække i den forkerte vækstretning, men sugaring følger den rette retning og efterlader dig med babyblød hud og ingen efterfølgende gener.

Er du bange for at prøve sugaring? Så træk vejret en ekstra gang. Sugaring er stort set smertefrit og vil være barnemad for kvinder, der har prøvet traditionelle hårfjerningsmetoder. Du vil blive positiv overrasket – og måske endda afhængig af de flotte resultater.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Hudpleje. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.