Hjælp planeten ved at købe bæredygtigt tøj

Tøjindustrien nu om dage, er en kæmpe ulempe for miljøet og planeten, og det er op til en selv at gøre en Forskel. Det kan være svært at stoppe de mange tøjkæder med masseproduktion af tøj, som i stor grad går ud over miljøet, hvis man ikke selv vælger dem fra. Så længe folk efterspørger deres tøj, vil de fortsætte, som de gør uden ændringer. Vil man derfor gerne være med til at gøre en forskel for planeten, så er det vigtigt, at man fravælger de mange billige og populære tøjkæder og i stedet nøjedes med at købe økologisk og bæredygtigt tøj. Selvom man ikke føler, at man selv kan gøre en stor forskel alene, så er man nødt til at starte der. Miljøet kan bruge alt den hjælp den kan få, og derfor betyder det også rigtig meget, hvilke valg, man selv tager. Det kan derfor gøre en langt større forskel end, man selv regner med. Desuden er man ikke alene derude, og flere og flere forstår, hvor skadelig tøjproduktionen nu om dage er for miljøet. Det betyder også at flere og flere vælger at købe økologisk tøj for at gøre en forskel. Det starter hos dig selv, og hvis du vil hjælpe miljøet, kan det betyde en hel del, at du fravælger de tøjkæder, som ikke sælger økologisk.

Undgå også kemikalier som er usunde for kroppen

En anden fordel ved at handle økologisk tøj, er at det kan gøre en stor forskel for ens sundhed. Det er ikke kun maden vi spiser, som påvirker vores krop, men også de materialer vi vælger at påføre den. Derfor kan billigt tøj, som indeholder en lang kemikalieliste være enormt skadelige for vores kroppe i længden. Man bør derfor også tænke en smule på sig selv og sin egen sundhed, når man fravælger de mange billige tøjkæder og holder sig til økologisk tøj.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Mode & Trends. Bogmærk permalinket.