Har du fået en bums? Her er der hjælp at hente.

Du kender sikkert det at vågne en morgen og af en eller anden årsag har en stof bums valg at komme i løbet af natten. Hvad skal man stille og hvordan kommer du bedst gennem dagen med en bums.

Et vigtigt råd til at starte med er ikke at trykke den, som mange ville kunne fristes til. Dette kan blot høre det være. Læs nedenfor hvad du gør med bumsen og hvordan du dækker bumsen bedst muligt.

Brug en dækstift til at skjule bumsen.

Noget der altid er godt at have i tasken eller tæt på sig er en dækstift. Dækstiften må endelig ikke være for mørk, dette kan blot fremhæve bumsen istedet for at skjule den.

Brug en god Foundation.

En Foundation kan også hjælpe med at skjule bumser, blot husk at vælge en farve der matcher din hud. Er det en stor bums så brug en dækstift inden du bruger Foundation.

Sidder bumsen i panden så kan pandehpret hælpe med at dække for denne. Sæt dit hår så det dækker for bumsen, hvis det er en mulighed.

Du må ikke pille i bumsen.

En bums skal man ikke pille i, dette vil blot forværre problemet. Har du alligevel kommet til at pille i bumsen og den er bare blevet mere rød og tydelig, så prøv at kølle den ned med en isterning i et stykke køkkenrulle. Derefter kan du benytte dækstift eller Foundation som skrevet længere oppe.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Guides og tagget , , , . Bogmærk permalinket.