Guide: 3 vintertrends til kvinder

Selvom vinteren ikke har vist meget sne, har der stadig været den kulde, der for alvor fortæller, at garderoben skal have en opdatering. I samme forbindelse er der selvfølgelig en masse nye trends, som du helt klart gerne vil sætte dig ind i, før du for alvor udskifter de køligere jakker og små T-shirts ud med varme frakker og striktrøjer.

Har du også lyst til at bane vejen for dem omkring dig og virkelig blive set som trendsetteren ved denne vinter, er der en række trends, der ikke må gå forbi dig. Hvis det virkelig er en passion for dig, kan det endda være, at du skal optage et minilån, så der ikke er nogle begrænsninger for, hvilke mærker, der skal sidde i dit tøj, og at du kan gå i et helt nyt sæt hver dag til denne vinter! Ansøg om et minilån her.

Disse er farverne

Hvert år er der en række helt specifikke farver, der er på mode. Nogle gange går farverne igen, og nogle gange gør de ikke. I år bliver den helt store farve kaldt ’rust’, og det er til at forstå – det er nemlig samme brunlige/rødlige farve, som når noget bliver rustet. Det er især den rødlige eller kobber-lignende farve, der går igen, og det kan altså både være på bærende elementer som jakken, kjolen eller støvlerne, men du kan også tone det lidt ned og i stedet bære farven i dine accessories. Derudover hænger denne trend sammen med de jordlige farver, der i længere tid har været på mode – herunder mørke brune og grønne farver.

En anden farvetrend, der i år er lidt mere udfordrende, er neonfarven. Neon-orange, neon-pink, neon-grøn, der er ingen begrænsninger for, hvilke farver, der kan blive lige det ekstra sprudlende, og dette ses altså hos rigtig mange af de førende designere til denne vinter. Så det er bare med at komme i gang med at udfordre dig selv på farverne!

Dette print og materiale skal du vælge

Ud over farverne er der selvfølgelig også tendenser inden for de materialer, der er blevet brugt af designerne til denne vinter. Her er det blandt andet læder, der går igen fra tidligere år, og som altså langt fra endnu er gået ud af mode. Derudover er der kommet rigtig meget fra de store designere med dyreprint! Det plejede mest at være slangeskind, når der blev talt om dyreprint inden for mode-verdenen, men i år er det altså alle former for dyr – jo flere jo bedre! Du kan finde slangeskind, leopardprikker, tigerstriber, you name it! Og du skal heller ikke være bange for at blande flere forskellige print og farver, da dette også er en stor ting til denne vinter.

Den helt store trend

Sidst men ikke mindst er der en ny trend, som virkelig er sprunget frem denne vinter – nemlig jakkesæt. I forbindelse med den moderne tid og ligestilling mellem kønnene har kvinderne altså virkelig opdateret en trend, som plejede mest at være mændenes, og det er at iføre sig et jakkesæt og fremme sin mere maskuline side. Men frygt ikke, det er absolut muligt at være feminin og følge denne trend, det gælder bare om at style sit outfit helt rigtigt, og så er du klar til at gå ud på opdagelse. Og glem ej, at du med fordel kan blande flere af ovenstående trends, f.eks. ved at få dig et jakkesæt i leopard eller neon-blå!

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Mode & Trends. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.