Gode råd vedrørende tøj til kvinder der har kurver

Uanset om du har mange kurver eller ej, så kender vi nok alle sammen til problemet med at finde noget tøj, der passer i størrelsen, og som sidder godt på en. Herunder kan du læse lidt nærmere om, hvad for noget tøj du bør gå efter, hvis du er en kvinde med kurver.

Tøj til store kvinder

Din talje
Hvis du har en flot talje, så bør du fremhæve den, uanset om du har brede hofter eller lidt for stor mave. Du kan vælge at fremhæve din talje med et bælte. Det kan især være en god idé at fremhæve din talje, hvis du har en kjole eller tunika på, der ikke fremhæver din krop.

Kjoler
Der er mange kvinder, der har kurver, som helt undgår at gå i kjoler, men det behøver du ikke. Hvis du drømmer om at komme i en fin sort kjole, så kan det sagtens lade sig gøre. Det, du bør være opmærksom på, er kjolens form og selve pasformen. Du behøver ikke at gemme din krop væk, når du har kurver, i stedet kan du vælge at iføre dig en kjole, der har en flot kavalergang, da dette kan være med til at fjerne fokus fra mave. Det kan nemlig være en fordel for kvinder, der har for meget om maven at fremhæve barm, ben og arme.

Andre farver end sort
De fleste siger, at sort slanker, men det betyder ikke, at du absolut skal gå i sort hele tiden. Uanset hvilke farver du er til, så kan kurvede kvinder sagtens gå i andet end sort, så længe du husker på, at tøjet bør fremhæve din personlighed. Det behøver dog ikke at være farven, der personliggør stilen, du kan også vælge at have fokus på accessories.

Bodystocking
Hvis du er en kvinde med kurver, så kan det være en god idé at anskaffe en bodystocking. En bodystocking kan være god til at holde styr på dine former og strammer op bestemte steder. Især under en kjole kan den være brugbar, da den kan være med til at forhindre dine lår i at gnide imod hinanden.

Bukser
Kvinder med former har en tendens til at fravælge bukser, og i stedet nøjes de med at gå i leggins eller andre former for benklæder. Der findes dog bukser, som passer til kvinder med kurver, og især bukser uden for mange detaljer kan være med til at få dig til at se slankere ud. Det kan også klæde nogen at iføre sig bukser, der har en høj talje, men det er ikke alle. Uanset hvad så er det vigtigt, at bukserne ikke laver en form for deling imellem din underdel og overdel.

Køb nyt tøj online

Hvis du føler, at det er tid til at få købt noget nyt tøj, så kan det være problematisk, når du søger efter tøj til lidt større kvinder, da det ikke er alle butikker, der forhandler det. Der findes dog mange muligheder på internettet, som sælger dametøj i plus size.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Mode & Trends. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.