Er du cykel-klar..?


Graderne stiger og det bliver lysere. Vi har derfor fundet lidt gode tilbud på cykler frem. Vi har både fundet cyklen til motionstræning og cyklen til, hvis du bare vil og have lidt frisk luft.

MTB Haibike Attack SL 26″ 27 gear.

Denne vare findes i følgende stelstørrelser: 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm. Mat sort Haibike MTB cykel model Attack SL 26″ med 27 shimano gear. Cyklen er en fin begynder mountainbike men også meget velegnet til dagligdags brug.

Mtb

 

 

 

 

 

 

Streetbike EBS Dame Sort 52cm med 9 gear deore

Sportslig og velkørende citybike fra EBS. Cyklen er udstyret med 9 udvendige Shimano Deore gear, rullebremser som ikke kræver vedligeholdelse, skærmsæt og støtteben er monteret. EBS Vision er egnet til daglig transport og kortere udflugter.

Streetbike

 

 

 

 

 

 

Living Lady shopper 3 gear.

Living Lady shopper er hvid med 3 indvendige shimano nexus gear. Findes i størrelserne 46 og 50 cm. Her er en shopping cykel med meget lav indstigning, der går det let at få benet over stellet. Cyklen er bygget op over et stift og let aluminiumsstel. Cyklen leveres med et væld af udstyr. Cyklen levers ca. 85% samlet, det du selv skal gøre er: Montere forhjul, forskærm, styrstabilisator, frempind, styr, sadelpind, sadel, pedaler og kurv.

citybike

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.