Ciaté Neglelak – Caviar eller Velvet

Ciaté Caviar Ciaté Velvet

Ciaté neglelak giver fantastisk flotte negle.

Ciaté neglelak er enhver kvindes neglelak drøm. Med små perler eller velour effekt får du de flotteste negle.

Se udvalg og priser på Ciaté neglelak hos Magasin her

Se udvalg og priser hos Nelly her

Ciaté er et engelsk mærke som blev startet for 4 år siden og nu er det kommet til Danmark. Det er et mærke som på rekord tid har fået sat sit navn fast på dette marked og de laver nogle fantastiske produkter som også kendte benytter sig af. Rihanna og Kate Moss er bare nogle af dem som bruger Ciaté neglelakerne.

Det er specielt Ciaté Caviar og Velvet neglelakker som er blevet populære.

Disse kollektioner har taget verden med storm og overalt i verden opleves der udsolgte farver og pakker. Denne neglelak bliver revet ned fra hylderne og kvinder i alle aldre elsker denne neglelak.

Ciaté kaviar er en serie hvor du med små perler får en flot og unik 3D effekt. Små kaviar perler drysses ud på neglene, men grund neglelakken stadig er våd. derefter skal de skal tørre og du har de flotteste negle.

Ciaté Velvet fungere lidt på samme måde, men her er det ikke kugler du skal drysse på den våde neglelak. Med Velvet serien er det små fløjlspartikler som giver et flot velour look. Det ligner nærmest man har stof på neglene.

Der er en pakke med så det drys som ikke rammer neglene kan puttes i flasken og bruges igen næste gang. Der går ikke en masse til spilde.

Ciaté neglelakkerne kommer i 51 farver, så der er rig mulighed for at finde masser af farver man syntes om. En lak koster ca. 100 kr og sæt fårs også med Caviar og Velvet serien til ca. 170 kr.

Det er ikke mange steder du kan købe Ciaté neglelak i Danmark, men vi fandt alligevel et par steder.

Se priser på Ciaté Caviar og Velvet neglelak.

Se udvalg og priser på Ciaté neglelak hos Magasin her

Se udvalg og priser hos Nelly her

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Makeup, Neglelak og tagget , , . Bogmærk permalinket.