Fantastisk vægur med løse tal

Et vægur med løse tal giver unikke muligheder for at lave sit eget trendy vægur.

   

>>> Se tilbud og priser på vægure med løse tal <<<

Hos webshoppen Fenomen.dk kan du købe de mest fantastiske vægure. Her er flere forskellige vægure med løse tal som giver dig mulighed for selv at opsætte dit ur og tal som du selv vil have det.

Du kan fx. sætte nogle af talene lidt skævt eller forskudt af hinanden. Et smart og stilfuldt vægur der kan tilpasses til ethvert hjem og indretning.

På billederne ovenfor er vist 3 forskellige vægure med løse tal, men der er flere at vælge imellem i webshoppen. Her har vi valgt at visse et med farvede tal, et med sorte tal og et med alufarvede (sølv). Disse vægure får for omkring 500 kr og opefter. Tallene hænger du selv op og du kan vælge at hænge dem op på den klassiske måde med alle tallene i en cirkel eller nøjes med fx. 3, 6, 9 og 12. Der er uendelige muligheder og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan dit ur skal se ud. Størrelsen bestemmer du også selv og jo længere ude du hænger tallene jo store bliver uret. Det kan i realiteten fylde hele væggen.

Disse vægure med løse tal er blevet ret populære og de pynter i ethvert hjem. Det er en moderigtig løsning til et fedt vægur.  Vægure kan som sagt findes hos webshoppen Fenomen.dk. Priser fra 500 til 900 kr. Der er forskellige priser på de forskellige modeller, men ofte er der gode tilbud på disse vægure med løse tal.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Til boligen, Trend og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar