The Body Shop har de lækreste produkter – 20% rabat!

The Body Shop har de mest fantastiske naturlige produkter.

Den første The Body Shop butik åbnede 26 marts. 1976 i Brighton England og allerede i 1978 åbnede den første franchisebutik i Brüssel. Siden er det gået stærkt og The Body Shop har nu butikker rundt i hele verden. Der er idag mere end 2.500 butikker i over 60 lande. The Body Shop har mere end 1.200 forskellige skønhedsprodukter, som er lavet af de fineste naturlige råvare. The Body Shop går meget op i deres produkter og hvordan de er blevet til. Her bliver ikke testet produkter på dyr og firmaet er går meget op i positive sociale og miljømæssige værdier. Kæden blev i marts 2006 opkøbt af den franske kosmetikgigant L’Oréal for 7,2 mia. kr. The Body Shop har dog stadig hovedkvarter i Littlehampton, West Sussex, Storbritannien og fungere også som en selvstændig virksomhed.

The Body Shop Produkter

The Body Shop fører et bredt sortiment af produkter til krop, ansigt, hår og hjem. The Body Shop hævder sine produkter er “inspireret af naturen”, og de har ingredienser såsom Marula olie og sesamolie som ligesom mange af deres andre ingredienser købes via Fællesskabets Fair Trade-program. Der bliver heller ikke brugt kunstige farvestoffer og parabener i The Body Shop produkterne og der er ikke gået på kompromis nogen steder. Det er alle  fantastiske produkter i høj kvalitet.

The Body Shop produkterne omfatter:

• Krop Butters (fås i Moringa , Satsuma , Strawberry , Olive , Shea , Mango og Coconut )
• Make Up (Mascara , Læbestift , Eye Shadow og Mineral fyldes op )
• Fuld hudpleje serier (herunder Tea Tree , C-vitamin , E-vitamin , Aloe Vera og tang )
• Mænds hudpleje (med Maca Root og White Musk )
• Hår pleje (herunder deres berømte Banana shampoo og Banana balsam)
• Dufte (Kvinder og mænd)
• Bad produkter, herunder brusegelé og sæber

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Ansigtsmaske, Bodylotion, Dagcreme, Håndcreme, Natcreme, Øjencreme, Rynkecreme og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar