Sort Babyliss Mini Føntørrer

Babyliss I-Dryer 1000 – Sammenklappelig rejseføntørrer.

>> Gå direkte til tilbud <<

Babyliss har i mange år været kendt for at lave udmærkede produkter, til en god pris. Babyliss er ofte billigere end andre mærker, men det er bestemt ikke dårlig kvalitet.

Babyliss I-Dryer 1000 Watt er en rejseføntørre som kan klappes sammen. Denne mini rejseføntørre er lige til at have med i kufferten, når du skal på ferie. Du kan klappe håndtaget sammen så den fylder utrolig lidt i tasken. Det er en støjsvag hårtørrer, som har en motor på 1000 watt og kan indstilles til 2 hastigheder. Denne hårtørrer indstilles nemt til 120/240V og kan derfor tages med overalt i verden.

Denne føntørrer fra Babyliss koster 229 kr. hos Nicehair.dk og er altså ikke en af de dyreste hårtørrer, men bare rolig der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. En ganske fin hårtørrer til kun 229 kr.

>> Gå direkte til tilbud <<

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Føntørrer. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.