Sådan finder du den smukkeste ring

Det har lige været Valentines dag – og hvis du ikke allerede gav din udkårende en ring, så kan du med fordel begynde at lede nu! Der er nemlig intet der pynter som en ring, da hænderne ofte er noget af de første folk ligger mærke til ved folk. Din udkårende vil derfor bære ringen som et trofæ – og det er derfor vigtigt at du finder den helt perfekte ring, så hele verden kan se den, og din kæreste (eller måske ny-forlovede?) bliver glad og tænker på dig, hver gang de kigger på den.

Hvilken ring skal man vælge?

Du skal først og fremmest finde ud af størrelsen på ringen. Du kan derfor eventuelt lede lidt efter en gammel ring som hun aldrig bruger, og få målt størrelsen på den hos en guldsmed. Derefter, så kig på hvad hun normalt bruger af smykker. Er det guld, rosa guld, hvidgulv eller sølv? Er det med mange farver, mange sten, eller blot mere simpelt? Der er et hav af muligheder, og det er din opgave at finde den der passer bedst til hende. Du kan se et stort udvalg af ringe lige her.

SKAL der være en sten?

Det meget korte svar er: ja. Selvfølgelig skal der være en sten! Det er selvfølgelig op til dig hvilken en det skal være, men man går aldrig helt galt i byen med en diamant – bare et hint! Der findes dog også mange andre sten, såsom safir, rubin og meget andet. Hvis din kæreste går med mange farver, kan du med fordel vælge en farvet sten, som passer til hendes sprudlende personlighed.

Skal det være en forlovelsesring?

Man behøver ikke at give nogen en ring, blot for at forlove sig. Du kan også give en ring til din søster eller mor. Der findes nemlig så mange smukke ringe, som ikke er en forlovelsesring. Der findes jo også fire andre fingre end ringfingeren, hvor der fint kan sidde en og pynte. Men tag dig i agt: hvis det er en forlovelsesring, er det en ring hun skal have på resten af sit liv, og den skal derfor være perfekt!

Dette indlæg blev udgivet i Accessories, Mode & Trends. Bogmærk permalinket.