Mangler du inspiration til efterårets outfit?

Moden skifter hele tiden, og det er efterhånden svært at følge med – selvom man følger alle de vigtigste modeblogs og trendsættere i dagens Danmark. Der er dog nogle genstande i din garderobe fra sidste år, som du uden tvivl kan genbruge til dette efterår og stadig se fashionable ud.

Denimjakke

Denimjakken har været in i flere år nu. Og det er jo ikke mærkeligt, når der er så mange måder, man kan style den på. Den passer til alt fra bukser og shorts til nederdele og kjoler, og kan bruges sammen med alle tænkelige farver. Du kan endda bruge denimjakken sammen med dine favorit jeans i et denim-on-denim-look, som er meget moderne for tiden. Hvis du vil style denimjakken til en lidt pænere lejlighed, måske en bytur med veninderne, kan du kombinere den med en pæn minikjole, et par lækre, sorte hæle og dine favorit smykker. Denimjakken kan dog med fordel også bruges til hverdag sammen med dine yndlings sneakers, højtaljede paperbag bukser med bindebånd, en statement t-shirt og en choker.

Boheme kjole

Bohemelooket er også én af de trends, der endnu i år kan findes i alle modebutikkerne. Specielt boheme kjolen er en favorit i danskernes garderober. Den kan styles med alt fra blå denimjakker og store bomberjakker til sporty sneakers og lækre stiletter. Hvis du mangler et nemt hverdagslook her til efteråret, kan du med fordel kombinere en boheme kjole med sorte leggings, behagelige støvletter og et let halstørklæde. Hvis du vil have boheme kjolen på til en fest, kan du kombinere den med nylonstrømpebukser, dine yndlings stiletter og en fræk læderjakke for et mere råt look.

En klassisk frakke

Frakken har været in de sidste par år – specielt den klassiske frakke med fire knapper foran er at finde i alle tænkelige butikker for tiden. Grunden til, at denne frakke er så moderne, er den kan få ethvert outfit til at se klassisk og fancy ud. Den klassiske frakke sørger for, at lige meget, hvad du har på af tøj, smykker og sko, så ser du professionel og smuk ud til enhver lejlighed.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Mode & Trends. Bogmærk permalinket.