Inspiration til den rigtige parfume

Står du i den situation, at du lige har tømt din sidste parfumeflaske og mangler inspiration til at købe den helt rigtige parfume? Så er der hjælp at hente hos Eau de parfum! Her kan du nemlig finde et stort udvalg af forskellige dufte, og da det kan være svært at finde lige den duft, der passer, så er det jo godt med noget at vælge i mellem. Din parfume er med til at repræsentere, hvem du er, og det er vigtigt at duften passer lige til din personlighed. Det er noget af det første, din omgangskreds og fremmede mennesker kommer til at fokusere på. Det er altid dejligt, at få af vide, at man dufter godt, og vi kender nok alle følelsen af at få en kompliment det vedrører vores parfume!

Gucci parfume – et populært valg

De fleste kender mærket Gucci, som laver alt fra tøj og sko til parfume. Det er et italiensk brand, og derved er du garanteret høj kvalitet. Gucci har produceret mange forskellige slags dufte – lige fra mande deodoranter til dame parfumer. En af tidens mest populære dame parfumer er også fra Gucci og hedder Gucci Bloom. I en pink og meget minimalistisk flakon finder du en rig duft af blomst med noter af jasmin. Når man hører navnet på et brand som Gucci, tænker man med det samme, at det er alt for dyrt – men det behøver det ikke nødvendigvis at være. En Gucci parfume kan nemlig købes i flere prisklasser alt efter, hvor stor en flaske man ønsker. Man kan sagtens finde en Gucci parfume til billige penge.

Udover Gucci Bloom findes også de tidsløse dufte som Gucci Flora og Bamboo. Flora emmer af historie, da den er inspireret af Gucci’s ikoniske Flora mønster, som samtidig er designet som et tørklæde til Prinsesse Grace Kelly i 1966. Bamboo er en blød blomster duft med et strejf af vanilje, men i  modsætning til Bloom har den nogle træagtige noter og fremstår derfor både feminin og intens.

Hvis disse parfumer lyder som noget for dig, så kan du her finde dem samt et større udvalg af Gucci parfume, og hvis ikke Gucci er et mærke for dig, så kan du nemt finde andre fede mærker i dyre såvel som billige parfumer.

Om FashionWomen

FashionWomen.dk er side for moderigtige kvinder og piger i alle aldre. Her finder du de nyeste trend, de bedste tilbud og meget andet der omhandler mode. Vil du være med på mode og følge de nyeste trend, så følg med her på FashionWomen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Makeup, Hår og Pleje. Bogmærk permalinket.